• nl
  • en
Participants

Exploitanten van coffeeshops

U bent exploitant en u wilt graag meewerken aan het verminderen van verslavingen. Maar u wilt ook uw klanten behouden. Blockme.com zorgt ervoor dat wiet verslavingen worden beperkt. Uw klanten blijven uw product consumeren, maar de frequentie van het blowen wordt verminderd.

Uw bezoekers worden bij aanvang gecontroleerd met behulp van ons systeem en u weet direct of hij/zij toegang heeft tot uw zaak. Dit gebeurt op basis van hen identiteitsbewijs. U heeft een bezoeker toegang verleend, maar een van de beperkingen is bereikt? Dan is de bezoeker niet meer in de gelegenheid om iets te kopen. Op deze manier nemen wij samen uw klanten in bescherming en helpen we het blowen bij deze persoon te verminderen. De beperking is door de bezoeker zelf ingesteld en kan nooit versoepeld worden. Hiermee proberen wij de kans te verkleinen dat uw klant een wiet verslaving krijgt. Een volledige blokkade zorgt ervoor dat uw bezoeker niet wordt toegelaten in uw zaak. De gezondheid van uw klanten is belangrijk en wiet verslavingen horen daar niet bij.

U kunt uw bezoekers op deze manier blijven ontvangen, maar door de ingestelde beperkingen gaat u wiet verslavingen tegen.

Maak nu gebruik van onze service en help mee blowen te verminderen. Kies voor Blockme.com

Schrijf u in!