• nl
  • en
Participants

casino’s en speelhallen

U als exploitant wilt graag zo veel mogelijk tevreden bezoekers. U biedt uw bezoekers een gezellige avond uit. Maar u wilt ook voorkomen dat uw publiek een gokverslaving creƫert. Blockme.com biedt u de mogelijkheid om uw bezoekers te beschermen en te frequent bezoek te verminderen. Met deze unieke win-winsituatie behoudt u uw publiek, maar kunt u hen ook een prettige avond geven.

De bezoeker heeft zich reeds aangemeld op onze website en zijn/haar beperkingen ingesteld. Deze worden gecontroleerd bij entree op basis van het identiteitsbewijs. Zo weet u direct of u de bezoeker mag toelaten of juist niet. Wanneer u een bezoeker toelaat, dan houdt Blockme.com exact bij welke spellen uw bezoeker speelt. Ons systeem houdt ook bij wanneer andere beperkingen zijn bereikt. Een maximaal verlies of een maximaal bedrag wat aan winst te behalen is. Juist het behalen van winst kan er voor zorgen dat u als speler door wilt spelen. Om gokverslavingen te verminderen heeft Blockme.com ervoor gezorgd dat ook het winstbedrag in te stellen is. Wanneer de beperkingen worden bereikt, dan kan de bezoeker niet meer spelen. Aanwezigheid in uw gelegenheid is geen probleem, evenals het nuttigen van consumpties. Echter om een gokverslaving te voorkomen zal de bezoeker uitgesloten worden van deelname.

Wanneer een bezoeker zijn maximaal aantal bezoeken heeft bereikt, dan wordt de volledige toegang ontzegt.

Met Blockme.com werkt u mee aan het verminderen van gokverslavingen, maar blijft u uw publiek een aangename avond bieden.

Schrijf u in!